Петък, Септември 22, 2017

Камери

SC50

sc50SC50 е 5 мегапикселова цветна камера, която осигурява добра възпоризводимост на образа и естествено предаване на цветовете. Камерата предлага висока резолюция за наблюдение дори на най-дребни детайли, както и чувствителност, благодарение на ‘On-Sensor Light Guide’ технологията. SC50 се характеризира с бял баланс и директен съпорт на видео в пълен HD формат. Това прави моделът идеален избор както за материали от индустриален, така и за проби от life science произход.

За повече информация: тук

SC100

SC100 камера с 10.6 мегапиксела е изцяло предназначена за работа с документация за светло поле, където заснемането наsc100 всеки отделен детайл е от значение, особено при работа с малко увеличение. С цветната цифрова камера SC100 digital може бързо да се уловят в дълбочина подробности, без да се използва технология пиксел-шифт. Наскоро въведеният сензорен пакет с над 10.6 мегапиксела увеличава неговата разделителна способност. Възможност за управление от екранно меню. Характеристики на софтуера: получаване на образ, записване, съхраняване и разпечатване на изображения, мащабна линия, бял баланс.  SC100 дава възможност винаги за по-голям образ, без да се губят детайлите. Високо сензитивната детекция, заедно с пиксел биниране, ще съдействат във всички приложения, особено тези, които включват изображение в тъмно поле и фазов контраст. Освен това, високоскоростният USB 2.0 интерфейс позволява лесно свързване към всеки наличен компютър.

За повече информация: тук

DP27

dp27DP27 е 5 мегапикселова камера с висока чувстивтелност и прогресивно сканиране на цветовете, освободени от артефакти. DP27 осигурява жива картина с високо качество, благодарение на интегрирания софтуер OLYMPUS Stream analysis. Камерата възпроизвежда изображения с 2448 x 1920-пикселова резолюция, което позволява наблюдението на големи зони при ниски увеличения, с висока степен на яснота на образа.

За повече информация: тук

DP73

DP73 използва опита на Olympusв pixel-shift сензорните технологии, което заедно с иновативните характеристики на високия dp73клас DSLRкамери, дава нови възможности за прецизност в изображението. В 17,2 мегапискеловата резолюция на камерата се включва иновативната технология “Fine Detail Processing”, в резултат на която се получава изключително ясен образ, дори и за най-детайлизирани обекти. Моделът включва “3CCD” режим и “Real-time colour profile technology“, които позволяват реално визуализиране на оригиналните цветове на наблюдавания обект. DP73 има монохромен режим на предаване както и високо S/Nсъотношение благодарение на Peltierохлаждането-характеристики, които я правят изключително подходяща за флуоресцентни изображения.

За повече информация: тук

XC50

xc50XC50 е 5 мегапикселова камера с Пелтие тип охлаждане, която е идеална за възпроизвеждане на изображения с широк обхват, благодарение на широк обхват от динамичен режим/ висока чувствителност в комбинация с различни режими на пиксел биниране. Камерата притежава 2,576 x 1,932-пикселов CCD чип, който осигурява висока чувствителност на възпроизводимост на цветовете, добър контраст и добро S/Nсъотношение. XC50 се инсталира лесно чрез C-mount адаптор и FireWireсвързване.

За повече информация: тук

Вход за потребители

Регистрация

Регистрация * * Задължително поле

Името, което въведохте е невалидно.
Моля въведете валидно потребителско име. Без интервали, най-малко 2 символа и не трябва да съдържа следните символи: \ " ' % ; ( ) &
Парола е невалиден.
Паролите които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаната от вас парола в полето за паролата и потвърдете, като го въведете паролата в полето повтори паролата
Невалиден е-мейл адрес
Е-мейл адресите, които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаният от вас е-мейл в полето за е-мейл и потвърдете, като го въведете е-мейл адреса в полето повтори е-мейл адрес