Петък, Септември 22, 2017

Видеоколоноскопи

Невероятно качество на изображението и маневриране за колоноскопия.

CF-HQ190L/I

Основни характеристики

RIT (Responsive Insertion Technology)videokolonoskop1

RIT съчетава три патентовани технологии въвеждане: HFT (Голяма Сила на Предаване), PB (Пасивно Огъване) и променлива твърдост. Тези технологии са проектирани за улесняване на цялостната колоноскопия чрез подобряване управлението на ендоскопа, въвеждането и ергономията. PB помага на EVIS EXERA III 190 серия ендоскопи да се движат през остризавоив дебелото черво. HFT осигурява подобрен контрол на оператора при маневри с натискане и въртене. Променливата твърдост помага на  лекаря да настрои твърдостта на  OLYMPUS ендоскопите както му е необходимо, чрез просто завъртане на пръстена за настройка на контролната част на ендоскопа.

Двоен Фокус

Двоен Фокус, уникална оптична иновация на OLYMPUS , позволяваща на потребителя да избира между две настройки на фокуса. С просто натискане на бутон на ендоскопа, желаната дълбочина на полето за наблюдение може да бъде оптимизирана за близко или нормално наблюдение.

NBI (Тясно Вълново Изобразяване)

NBI в EVIS EXERA III 190 серия ендоскопи осигурява удвояване на зоната на видимост в сравнение с EVIS EXERA II 180 серия ендоскопи и предлага много по-голям контраст между кръвоносните съдове и мукозата. Значително подобрена производителност на NBI отваря вълнуващи нови клинични приложения и засилва позициите на NBI като стандарт за грижа приGIендоскопия.

Увеличено Качество на Изображението

Новото ниво на разделителна способност се постига благодарение на нова оптична система. Значително по-малко ореол и шум се виждат на екрана.

ScopeGuide

ScopeGuide е интегрирана технология в колоноскопите от EVIS EXERA III 190 серия HQ .ScopeGuide осигурява в реално време, 3D визуализация на положението и конфигурацията на ендоскопа. Това ново ниво на визуализация дава възможност на лекарите да разпознават извивките, които те образуват, което потенциално води до по-кратко време за въвеждане и по-малко дискомфорт на пациента.

Водоустойчив One-touch Конектор

Новият дизайн на конектора намалява необходимото усилие за  подготовка преди и след изследванията.В допълнение, той е напълно потопяем и елиминира нуждата за водоустойчива капачка и риска от скъп ремонтпоради инцидентно потапяне.

Вход за потребители

Регистрация

Регистрация * * Задължително поле

Името, което въведохте е невалидно.
Моля въведете валидно потребителско име. Без интервали, най-малко 2 символа и не трябва да съдържа следните символи: \ " ' % ; ( ) &
Парола е невалиден.
Паролите които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаната от вас парола в полето за паролата и потвърдете, като го въведете паролата в полето повтори паролата
Невалиден е-мейл адрес
Е-мейл адресите, които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаният от вас е-мейл в полето за е-мейл и потвърдете, като го въведете е-мейл адреса в полето повтори е-мейл адрес