Петък, Септември 22, 2017

 

HI VISION Ascendus –  един самостоятелен клас в ултразвуковата апаратура

Hi Vision AscendusHI VISION Ascendus e ултразвукова платформа отговаряща на изискванията за разностранност, всеобхватност и гъвкавост, която осигурява висококачествено изобразяване за всички диагностични нужди. Като флагман на продуктовата линия ехографи Hi Vision, Ascendus е резултат на продължителните усилия на разработващите лаборатории на Hitachi Group за създаване на ултразвукова система с възможно най-високо качество на образа. Система с която Hitachi Medical Systems показва и затвърждава пред света лидерството си в иновациите и технологиите за ултразвукова апаратура.

Експертните режими за изобразяване като Hitachi Real-time Tissue Elastography (HI-RTE) и dynamic Contrast Harmonic Imaging (dCHI), включени в HI VISION Ascendus, допринасят за получаването на висококачествени изображения за подобряване на диагностичната сигурност и максимален терапевтичен потенциал.

HI VISION Ascendus предлага върхови технологии и е първият продукт в Света с възможност за постигане на 4-D Real-time Tissue Elastography изобразяване.

С напълно нова front end електроника чрез комбинирането на Ultrasound Broadband Engine 2nd Generation (Ultra BE II) и високо-чувствителни high-bandwidth трансдюсери, Hitachi постига непозната преди прецизност, яснота и диагностична значимост на изображенията.

Ascendus достига максимума от възможностите на широка гама трансдюсери, за да отговори на нуждите на всяка клинична необходимост – от новия високо-честотен EUP-L75 трансдюсер за повърхностни тъкани, до EUP-B715, предназначен за абдоминална биопсия с технологията 'through crystal'.

HI VISION Ascendus предлага уникална комбинация от интервенционални инструменти подпомагащи провеждането на диагностични и терапевтични процедури:

Fusion imaging с Hitachi Real-time Virtual Sonography (HI-RVS)

Real-time Bi-Plane imaging (RTBi)

EUS – Endoscopic Ultrasound със специализирани гастроскопски трансдюсери

Системата осигурява сигурно и точно изобразяване на провежданите процедури:насочени биопсии, изследвания и манипулации при интраоперативен и лапароскопски достъп.

Високотехнологични възможности за изобразяване:

HI VISION imaging:

      Wideband Pulse Inversion Tissue Harmonic Imaging

      High definition dynamic Tissue Harmonic Imaging

      HI Com: real-time image compounding

     HI Rez+ : real-time tissue adaptive filter

      Adaptive Enhance

      Coded Imaging

      HI Zoom

      HI Support auto-optimisation

      dynamic Contrast Harmonic Imaging

      Colour Wideband Pulse Inversion

      Tissue Doppler Imaging (TDI) Mode

      Panoramic Imaging (WideView)

      Hitachi Real-time Tissue Elastography (HI-RTE)

      4D HI-RTE

      Hitachi Real-time Virtual Sonography (HI-RVS)

      3D and 4D volume imaging

      Real-time Bi-Plane Imaging

      Picture in Picture

      Dual Gate Doppler

 

Вход за потребители

Регистрация

Регистрация * * Задължително поле

Името, което въведохте е невалидно.
Моля въведете валидно потребителско име. Без интервали, най-малко 2 символа и не трябва да съдържа следните символи: \ " ' % ; ( ) &
Парола е невалиден.
Паролите които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаната от вас парола в полето за паролата и потвърдете, като го въведете паролата в полето повтори паролата
Невалиден е-мейл адрес
Е-мейл адресите, които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаният от вас е-мейл в полето за е-мейл и потвърдете, като го въведете е-мейл адреса в полето повтори е-мейл адрес