Петък, Септември 22, 2017

ARIETTA

arietta1.1Ново поколение диагностични ултразвукови системи от експертен клас !

ARIETTA V70

ARIETTA V60

Създадени да намаляват работния стрес  чрез лекота на използване.

Изключително ергономичен дизайн, който отговаря на най-високите стандарти в индустрията за осигуряване на комфортна работна среда.

ARIETTA V70 и ARIETTA V60 са оборудвани с множество функции, предназначени за всеки вид диагностика и приложение за постигане на най-точна и прецизна ултразвукова диагностика.

ARIETTA - Симфоничната Технология

Специалните нови, монокристални технологии позволяват по-ефективна трансмисия на ултразвуковия сигнал с минимална загуба на енергия и значително увеличаване  на чувствителността и яснотата на изображенията.

Сърцето на системата - генераторът на ултразвукови лъчи - новия (CPWGenerator +) използва ефективно програмируем сигнал за емитиране на импулси с най-висока чувствителност и резолюция.

Ултразвук-специфичният  процесор е с най-висока производителност, позволявайки бърза и  мощна обработка на образите – HiREZ+ и др.

IPS-Pro – монитор от най-високо качество, с високо съотношение на контраст и максимално широк ъгъл на гледане.

ARIETTA – експертно приложение във всеки вид диагностикаarietta-70-realtime-virtual-sonography

Радиология – най-високо ниво на точност и надеждност гарантиращо ранното откриване на патологията,  точното диагностициране  и определяне на подходящо лечение. ARIETTA е оборудвана с най-модерни технологии, които улесняват бързите и точни изследвания включително  Виртуална сонография ( RVS ) Real-Time Tissue еластография ( RTE) – стрейн и Shear Wave..

Кардиоваскуларно приложение:  Нови нива на клинична ефективност с по-малко вариабилност и зависимост от пациента. Технологии за автоматично проследяване на EF ( Eyeball EF ),  2D Tissue проследяване (2DTT – speckle tracking ). Една лесно достъпна възможност за оценка на сърдечната функция с висока прецизност и точност. В допълнение ARIETTA са оборудвани с разнообразна гама от допълнителни функции, включително Dual Gate Доплер, TDI, Strain, Stress Echo, eTracking, FMD, WI и други подпомагащи прецизният анализ на сърцето и съдовата система.

arietta-70-Closeup1Системите ARIETTA са съвместими с широка гама от хирургически преобразуватели, позволяващи изчерпателна  гама от специфични процедури. КУЕ ( CEUS )  и Тъканна Еластография ( RTE, SWE )използвани по време на операция са ценни инструменти, които могат да помогнат за уточняване и откриването на допълнителни лезии интраоперативно.

Акушерство и Гинекология -  най-високата резолюция на изображения, съчетана с eFLOW, режимът за цветно картографиране улесняват точната оценка на феталното състояние и благополучие. В допълнение ARIETTA са оборудвани с разнообразна гама от допълнителни функции, включително Dual Gate Доплер – една ценна технология за диагностициране на фетална  аритмия, STIC в подкрепа на морфологичния анализ на плода, 3D, 4D с изчерпателен аналитичен и измервателен пакет.

Вход за потребители

Регистрация

Регистрация * * Задължително поле

Името, което въведохте е невалидно.
Моля въведете валидно потребителско име. Без интервали, най-малко 2 символа и не трябва да съдържа следните символи: \ " ' % ; ( ) &
Парола е невалиден.
Паролите които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаната от вас парола в полето за паролата и потвърдете, като го въведете паролата в полето повтори паролата
Невалиден е-мейл адрес
Е-мейл адресите, които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаният от вас е-мейл в полето за е-мейл и потвърдете, като го въведете е-мейл адреса в полето повтори е-мейл адрес