Петък, Септември 22, 2017

ARIETTA PRECISION

Arietta PrecisionArietta Precision е диагностична ултразвукова система с новаторски стил, предназначена да  бъде надежден партньор за интервенционални процедури. Системата е разработена, за да бъде използвана в хирургична среда. Специално проектирана да се разположи отлично в операционната зала и гарантираща  качеството на изображение, което няма да ви разочарова.

ARIETTA Precision е създадена с голям сензорен монитор фиксиран към стенд или рамо в операционната зала. Системата и мониторът са съоръжени  с безжична комуникация, осигурявайки безпроблемна маневреност.

Специализираното дистанционно управление с безжична връзка репликира функционалността на сензорния панел и ултразвуковия монитор, включително диагностичното изображение в реално време  и така дава възможност за гъвкава работа и максимално ергономично оформление на пространството в залата.

Всички части на системата са напълно съвместими с често използваните дезинфекционни агенти и процедури, за безопасна употреба в чистата среда на операционната зала.

Същевременно, ARIETTA Precision гарантирано предлага превъзходно качество на изображението – системата е снабдена с множество модерни акустични технологии и функции, които подобряват ефективността и осигуряват бърза и точна диагностика – незаменим помощник на хирурга !

img arietta precision 02img arietta precision 04  img arietta precision 07

Вход за потребители

Регистрация

Регистрация * * Задължително поле

Името, което въведохте е невалидно.
Моля въведете валидно потребителско име. Без интервали, най-малко 2 символа и не трябва да съдържа следните символи: \ " ' % ; ( ) &
Парола е невалиден.
Паролите които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаната от вас парола в полето за паролата и потвърдете, като го въведете паролата в полето повтори паролата
Невалиден е-мейл адрес
Е-мейл адресите, които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаният от вас е-мейл в полето за е-мейл и потвърдете, като го въведете е-мейл адреса в полето повтори е-мейл адрес