Петък, Септември 22, 2017

EUS

Ултразвуковата ендоскопия е комбиниран ендоскопски и ехографски метод за диагностика и лечение на заболявания на гастроинтестиналния тракт с възможности за диференциране на болестните процеси, провеждане на тънкоиглена аспирационна биопсия под ехографски контрол, както и лечебен подход с възможности за намаляване на отворените коремни операции.

Важно предимство на методиката е възможността за определяне на стадия на злокачественото заболяването. Познаването на точния стадий на болестта преди операция е от изключителна важност – то позволява на лекаря ефективно да планира бъдещото лечение – оперативно, химио, лъчелечение.

Тънкоиглената аспирационна биопсия ( TAБ, FNA ) под ехографски контрол е една от най-ефективните диагностични техники на съвременната гастроентерология.

Световните лидери в производството на ендоскопска и ултрзвукова апаратура – фирмите OLYMPUS и ALOKA обединиха усилия, в стремежа си да подобрят потенциала на тази нова и популярна техника в диагностиката за заболяванията на гастроинтестиналния тракт.

Резултатът e Ендоскопска Ултразвукова Система с изключитени диагностични и интервенционални възможности, съчетаваща ненадминатите видеоизображения на ендоскопите Olympus с перфектните ехографски образи, присъщи на ProSound Алфа семейството на ехографите Aloka.

Широка гама от предлаганите апарати ALOKA имат високо специализран софтуер за провеждане на EUS, както и програми за анализ на придобитите образи.

Повечето водещи в България клиники работят с апаратура на АЛОКА при провеждане на контрастно – усилени ехографски изследвания.

Вход за потребители

Регистрация

Регистрация * * Задължително поле

Името, което въведохте е невалидно.
Моля въведете валидно потребителско име. Без интервали, най-малко 2 символа и не трябва да съдържа следните символи: \ " ' % ; ( ) &
Парола е невалиден.
Паролите които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаната от вас парола в полето за паролата и потвърдете, като го въведете паролата в полето повтори паролата
Невалиден е-мейл адрес
Е-мейл адресите, които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаният от вас е-мейл в полето за е-мейл и потвърдете, като го въведете е-мейл адреса в полето повтори е-мейл адрес