Петък, Септември 22, 2017

ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ПО УРЕТЕРОРЕНОСКОПИЯ/ ТРАНСУРЕТРАЛНА РЕЗЕКЦИЯ НА ПРОСТАТАТА В СОЛЕНА СРЕДА ПО ВРЕМЕ НА 5-ТИ СИМПОЗИУМ „ЕНДОУРОЛОГИЯ И МИНИМАЛНО ИНВАЗИВНА ХИРУРГИЯ“, 27-28 МАРТ 2014, СОФИЯ

Hands-on-training сесия уретерореноскопия/ трансуретрална резекция на простатата в солена среда ще се проведе в рамките на Пети симпозиум "Ендоурология и минимално инвазивна хирургия" на 27 и 28 март 2014 г. в София.

Прочети още: ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ПО УРЕТЕРОРЕНОСКОПИЯ / ТРАНСУРЕТРАЛНА РЕЗЕКЦИЯ НА ПРОСТАТАТА В СОЛЕНА СРЕДА...

ЕХОКАРДИОГРАФИЯ – КУРС ЗА ЕКСПЕРТНО НИВО

Работната група по ехокардиография към Дружеството на кардиолозите в България организира курс за експертно ниво по ехокардиография в 4 модула. Първият от тях ще се проведе на 20 и 21 април в София Принцес Хотел и ще бъде спонсориран от ALOKA. Той ще бъде на тема: Екпертна ехокардиографска оценка на систолна и диастолна функция.

Прочети още: ЕХОКАРДИОГРАФИЯ – КУРС ЗА ЕКСПЕРТНО НИВО

КУРС „ДЕЗИНФЕКЦИЯ И СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА ЕНДОСКОПСКА АПАРАТУРА” НА 04 АПРИЛ 2013 В СОФИЯ

ИНФОМЕД организира обучение за ендоскопски медицински сестри на тема „Дезинфекция и стерилизация на ендоскопска апаратура”. Обучението ще се проведе на 04 април 2013 г. от 14:00 ч. в Отделението по гастроентерология в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ".

Повече информация можете да получите на телефон: 02 / 489 1702.

ТРАНСФОНТАНЕЛНА ЕХОГРАФИЯ – СЛЕДДИПЛОМЕН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС С ПОДКРЕПАТА НА ЕХОГРАФСКИ СИСТЕМИ АЛОКА

От 25 до 27 април 2013 г. под ръководството на доц. в Медицинския Факултет на Тракийския университет в Стара Загора ще се проведе курс по трансфонтанелна ехография.

Прочети още: ТРАНСФОНТАНЕЛНА ЕХОГРАФИЯ – СЛЕДДИПЛОМЕН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС С ПОДКРЕПАТА НА ЕХОГРАФСКИ СИСТЕМИ...

ТРЕНИРОВЪЧЕН КУРС ПО КАПСУЛНА ЕНДОСКОПИЯ

На 27 и 28 ноември 2012 г. в University Hospital Eppendorf в Хамбург, Германия ще се проведе тренировъчен курс по капсулна ендоскопия.

Прочети още: ТРЕНИРОВЪЧЕН КУРС ПО КАПСУЛНА ЕНДОСКОПИЯ

ВТОРИ ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР НА ТЕМА "TURIS RESECTION, TURIS PLASMA VAPORIZATION, NBI CYSTOSCOPY

Инфомед, съвместно с Катедра Урология и нефрология на Военномедицинска академия - София и МБАЛ Търговище, организира Втори практически семинар на тема "TURis Resection, TURis Plasma Vaporization, NBI Cystoscopy". Семинарът ще се проведе на 06 юли 2012 г. в отделението по урология на Многопрофилна болница за активно лечение – Търговище.

Прочети още: ВТОРИ ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР НА ТЕМА "TURIS RESECTION, TURIS PLASMA VAPORIZATION, NBI CYSTOSCOPY

Страница 1 от 3

Вход за потребители

Регистрация

Регистрация * * Задължително поле

Името, което въведохте е невалидно.
Моля въведете валидно потребителско име. Без интервали, най-малко 2 символа и не трябва да съдържа следните символи: \ " ' % ; ( ) &
Парола е невалиден.
Паролите които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаната от вас парола в полето за паролата и потвърдете, като го въведете паролата в полето повтори паролата
Невалиден е-мейл адрес
Е-мейл адресите, които въведохте не съвпадат. Моля, въведете желаният от вас е-мейл в полето за е-мейл и потвърдете, като го въведете е-мейл адреса в полето повтори е-мейл адрес